social

Trafic limitat pe strada Ion Creangă din Capitală. Până când sunt valabile restricțiile de circulație

19 martie 2021, ora 17:11
Distribuie:

Traficul rutier va fi restricționat parțial în perimetrul sensului giratoriu de la intersecția străzilor Ion Creangă – str. Alba-Iulia – str. Constituției, anunță Primăria Chișinău. Potrivit informațiilor, circulația va fi limitată începând de mâine, de la ora 08:00, și până duminică,  21 martie, ora 19:00.

Autoritățile precizează că măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de frezare a asfaltului degradat, în perimetrul sensului giratoriu, în cadrul proiectului de renovare a străzii Ion Creangă.

Astfel, pe durata desfășurării lucrărilor, sunt posibile abateri de la programul de circulație a transportului de până la 10 – 30 minute.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

De asemenea, se suspendă parțial traficul rutier pe str. Columna, în perimetrul str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni – str. Al. Pușkin, în legătură cu executarea lucrărilor strămutare a rețelelor electrice de către Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A.

Mai mult, în perioada: 22 martie – 1 aprilie va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, pe tronsonul cuprins între str. Tighina – str. Ismail, în legătură cu executarea lucrărilor de strămutare a rețelei de gazoduct din zonă respectivă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram