Un tânăr în vârstă de 22 de ani originar din Capitală a fost reținut de oamenii legii fiind suspectat de jaf. Potrivit poliției, tânărul ar fi furat telefonul mobil al unui bărbat în vârstă de 35 de ani.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de cinci februarie curent, în curtea blocului de locuit a de pe strada Muncești. Oamenii legii au fost solicitați chiar de victimă, iar la fața locului a fost nevoie și de intervenția medicilor.

Victima a mărturisit polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, între dânsul și o persoană necunoscută s-a iscat un conflict, ulterior fiind agresat fizic și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil ,,SAMSUNG J5”, în sumă de 3 000 lei.

Ulterior, oamenii legii au identificat și reținut suspectul. În cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina și a predat benevol telefonul sustras de la victimă. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!