/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un tânăr din Capitală, suspectat de jaf, riscă până la patru ani de închisoare

19 martie 2021, ora 14:15

Un tânăr în vârstă de 22 de ani originar din Capitală a fost reținut de oamenii legii fiind suspectat de jaf. Potrivit poliției, tânărul ar fi furat telefonul mobil al unui bărbat în vârstă de 35 de ani.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de cinci februarie curent, în curtea blocului de locuit a de pe strada Muncești. Oamenii legii au fost solicitați chiar de victimă, iar la fața locului a fost nevoie și de intervenția medicilor.

Victima a mărturisit polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, între dânsul și o persoană necunoscută s-a iscat un conflict, ulterior fiind agresat fizic și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil ,,SAMSUNG J5”, în sumă de 3 000 lei.

Ulterior, oamenii legii au identificat și reținut suspectul. În cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina și a predat benevol telefonul sustras de la victimă. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram