Invitaţia lui Putin vine după ce preşedintele american l-a numit „criminal”. Putin: Mi se pare că ar fi interesant pentru cetăţenii Rusiei şi ai Americii. Liderul de la Kremlin se va afla în Taiga zilele următoare pentru a se odihni.

Vladimir Putin îl provoacă pe Joe Biden la o discuţie transmisă online. Reacţia preşedintelui rus vine după ce omologul său american l-a numit criminal şi i-a transmis că va plăti pentru implicarea sa în scrutinul prezidenţial de anul trecut.

„Mi se pare că ar fi interesant şi pentru poporul Rusiei, pentru cetăţenii din SUA, dar şi alte ţări, care ne urmăresc, având în vedere că noi conducem două ţări cu putere nucleară, pe umerii noştri este o responsabilitate deosebită pentru securitatea la nivel global…”, a transmis preşedintele rus.

Totodată, liderul de la Kremlin a menţionat că ar prefera ca discuţia cu preşedintele american Joe Biden să aibă loc cât mai curând însă deocamdată urmează să se odihnească în Taiga.

„În weekend vreau să merg să mă odihnesc în Taiga, aşa că aş putea mâine sau luni. Noi suntem pregătiţi să ne auzim în orice oră disponibilă pentru partea americană. Chiar acum o să merg să dau ordin Ministerului de Externe să se ocupe de asta”, a mai spus Putin.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!