/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 20 martie/ Momente favorabile pentru Gemeni

20 martie 2021, ora 08:03

Horoscop Berbec – 20 martie 2021: Este o zi care marchează un nou început pentru tine, un moment bun pentru a lăsa în urmă supărări, nemulțumiri și altele asemenea lor, pentru a putea privi spre viitor cu încredere.

Horoscop Taur – 20 martie 2021: Chiar dacă ai senzația că ești luat pe sus de evenimente, s-ar putea să fie un lucru bun. Așa că poți alege să te lași în voia acestor schimbări, pe care nu le poți opri sau să te opui lor.

Horoscop Gemeni – 20 martie 2021: Este un moment favorabil pentru orice început, fie el al unei relații, al unui proiect nou, împreună cu un prieten. Tot ce este nou te atrage irezistibil, dar ar fi bine să îți păstrezi capul pe umeri.

Horoscop Rac – 20 martie 2021: Începe o perioadă mai solicitantă la serviciu, dar mai favorabilă pentru o viitoare evoluție, pentru un progres pe care ți-l dorești. Este important să îți vezi de treburile tale, în primul rând.

Horoscop Leu – 20 martie 2021: Îți recapeți curajul de a privi cu încredere spre viitor, în ciuda unor obstacole pe care știi deja că le vei întâlni. Este important să îți păstrezi curajul, dar să nu te bazezi doar pe el.

Horoscop Fecioară – 20 martie 2021: Vei putea, începând de astăzi, să iei deciziile dificile pe care le-ai tot amânat. Cele mai dificile dintre ele sunt legate de valorificarea unor bunuri care nu îți aparțin complet.

Horoscop Balanță – 20 martie 2021: Un suflu de aer proaspăt îți poate revigora relația de cuplu, cu condiția să vrei să te adaptezi la ce apare nou. Începe o perioadă mai dinamică în acest domeniu, al parteneriatelor.

Horoscop Scorpion – 20 martie 2021: Munca trece pe primul plan al atenției tale, deși dacă te-ar fi întrebat cineva ai fi spus că așa a fost și până acum. Vei avea, cu siguranță, mai mult chef de treabă și mai multă energie.

Horoscop Săgetător – 20 martie 2021: Începe o perioadă mai dinamică, de concretizare a schimbărilor pe care le-ai dorit sau le-ai început deja. Domeniile vizate sunt relațiile cu cei dragi și pasiunile tale.

Horoscop Capricorn – 20 martie 2021: Relația cu familia intră într-o perioadă de transformare, care poate duce la un rezultat foarte bun sau foarte rău, în funcție de alegerile pe care le-ai făcut până acum.

Horoscop Vărsător – 20 martie 2021: Crește interesul tău pentru deplasări, întâlniri și discuții, culegere de informații cât mai noi și mai interesante. Ar fi bine să îți stabilești obiective cât mai clare.

Horoscop Pești – 20 martie 2021: Începe o perioadă mai dinamică în domeniul finanțelor personale, ceea ce poate însemna venituri mai mari, dar mai ales cheltuieli de la care nu va fi ușor să te abții.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram