Atenție, șoferi! Traficul rutier în perimetrul sensului giratoriu de la intersecția străzilor Ion Creangă, Alba-Iulia și Constituției, este limitat, anunță Primăria Chișinău. Potrivit informațiilor, circulația este restricționată începând de la ora 08:00, și până duminică, 21 martie, ora 19:00.

Autoritățile precizează că măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de frezare a asfaltului degradat, în perimetrul sensului giratoriu, în cadrul proiectului de renovare a străzii Ion Creangă.

Astfel, pe durata desfășurării lucrărilor, sunt posibile abateri de la programul de circulație a transportului de până la 10 – 30 minute.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

De asemenea, până mâine se suspendă parțial traficul rutier pe str. Columna, în perimetrul str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni – str. Al. Pușkin, în legătură cu executarea lucrărilor strămutare a rețelelor electrice de către Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A.

Mai mult, în perioada: 22 martie – 1 aprilie va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, pe tronsonul cuprins între str. Tighina – str. Ismail, în legătură cu executarea lucrărilor de strămutare a rețelei de gazoduct din zonă respectivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!