/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai multe restricții de circulație, anunțate pentru astăzi în Capitală. Ce străzi trebuie evitate

missing
20 martie 2021, ora 07:40

Atenție, șoferi! Traficul rutier în perimetrul sensului giratoriu de la intersecția străzilor Ion Creangă, Alba-Iulia și Constituției, este limitat, anunță Primăria Chișinău. Potrivit informațiilor, circulația este restricționată începând de la ora 08:00, și până duminică, 21 martie, ora 19:00.

Autoritățile precizează că măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de frezare a asfaltului degradat, în perimetrul sensului giratoriu, în cadrul proiectului de renovare a străzii Ion Creangă.

Astfel, pe durata desfășurării lucrărilor, sunt posibile abateri de la programul de circulație a transportului de până la 10 – 30 minute.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

De asemenea, până mâine se suspendă parțial traficul rutier pe str. Columna, în perimetrul str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni – str. Al. Pușkin, în legătură cu executarea lucrărilor strămutare a rețelelor electrice de către Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A.

Mai mult, în perioada: 22 martie – 1 aprilie va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, pe tronsonul cuprins între str. Tighina – str. Ismail, în legătură cu executarea lucrărilor de strămutare a rețelei de gazoduct din zonă respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram