coronavirus

/VIDEO/ Medic de familie: „Sunt convinsă că după vaccinare, ne vom putea îmbrățișa copii”

20 martie 2021, ora 09:51
Distribuie:

Ana Chitoroagă, medic de familie la Centrul de Sănătate Sipoteni, Călărași, spune că doar vaccinare va opri virusul COVID-19. 

„Cred că numai vaccinarea o să ne apere de acest virus ucigaș. Am suportat foarte greu boala, fiind spitalizată timp de o lună de zile.
Este important să se vaccineze, în primul rând, lucrătorii medicali, pentru că noi stăm la straja sănătății. Dacă ne vaccinăm noi, populația va lua exemplu. Sunt convinsă că după vaccinare, ne vom putea îmbrățișa copii, ne vom putea îmbrățișa rudele, fără a avea frica că putem să ne infectăm” – Ana Chitoroagă, medic de familie, Centrul de Sănătate Sipoteni, Călărași.

Precizăm că potrivit datelor Ministerului Sănătății, de la începutul campaniei de imunizare au fost vaccinate peste 18 mii de oameni.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram