Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

sport

CNESP a permis desfășurarea în R. Moldova a două meciuri internaționale de fotbal

22 martie 2021, ora 21:03
Distribuie:

Membrii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică au permis desfășurarea meciurilor internaționale oficiale de fotbal în cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2022.

Comisia a decis disputarea meciurilor fără prezența spectatorilor pe stadionul Zimbru din Chișinău, prin derogarea de la prevederile subpunctului 7.4 din Hotărârea CNESP din 19.03.2021. Astfel, au fost permise desfășurarea meciurilor:

1. Moldova – Insulele Feroe, la data de 25 martie 2021, ora 21.45;

2. Moldova – Israel, la data de 31 martie 2021, ora 21.45.

În proiectul Hotărârii este specificat că selecționata Moldovei și echipele adversare se vor afla în carantină odată cu intrarea în cantonamente. Toate echipele vor face câte trei teste Covid, cu 20, 7 și 2 zile înainte de meci.

În toată perioada cantonamentului, selecționata Moldovei se va afla în izolare la Centrul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal din orașul Vadul lui Vodă. Selecționatele oaspete vor călători cu rute charter și vor fi cazate în hotel pe etaje separate de restul oaspeților.

De asemenea, persoanele implicate în organizarea merciurilor vor fi testate la COVID-19 de 2 ori în săptămâna dinaintea desfășurării meciului. Totodată, intrarea pe stadionul Zimbru va avea loc prin câteva filtre de protecție anti-Covid.

Acțiunile sunt stabilite în conformitate cu Protocoalele UEFA și FIFA și, respectiv, aplicate la desfășurarea meciurilor internaționale de fotbal în Republica Moldova.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram