/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/DOC/ Toate instituțiile de învățământ din Chișinău, în regim online de azi. Vezi cum activează grădinițele

22 martie 2021, ora 09:03

Regim online în cadrul instituțiilor de învățământ, primar, gimnazial și preuniversitar de pe teritoriul municipiului Chișinău. Grădinițele rămân deschise cu respectarea strictă a normelor epidemiologice.

Primăria municipiului Chișinău s-a întrunit, vineri 20 martie curent, în ședința Comisiei Extraordinară de Sănătate Publică a Municipiului Chișinău, luând act de prevederile hotărârii CNESP nr. 51 din 19 martie 2021 și a aprobat Hotărârea nr. 34 din 20.03.2021.

Conform acesteia, s-a declarat stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul municipiului Chișinău în perioada 19 martie – 18 aprilie 2021, inclusiv.

Cât privește transportul public din municipiul Chișinău, acesta va funcționa în continuare la capacitate maximă, în zilele de lucru, cu respectarea obligatorie a prescripțiilor de sănătate publică. Regia Transport Electric Chișinău suspendă doar circulația troleibuzelor destinate exclusiv pentru transportarea copiilor, începând cu astăzi, 22 martie.

Amintim că CNESP a instituit și alte restricții pe tot teritoriul țării, cum ar fi:

  • Interzicerea desfășurării în unitățile de alimentație publică a nunților, cumetriilor, aniversărilor și altor evenimente;
  • Restauratele își vor înceta programul de lucru la ora 20:00. De la ora 20:00, până la ora 07:00, pot să-și continue activitatea în regim de livrare;
  • Încadrarea programului de lucru al piețelor agro-alimentare și al piețelor ne-alimentare de la ora 7 dimineața, până la ora 15:00;

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram