/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/Horoscop 22 martie/ Racii vor fi înconjurați de multă agitație

missing
22 martie 2021, ora 07:43

Horoscop Berbec – 22 martie 2021: S-ar putea să devii cam zgomotos, pentru că ai ceva de spus și nu vrei să amâni sau să îți temperezi această dorință. Problema e că nu vei obține mare lucru, dacă faci doar gălăgie.

Horoscop Taur – 22 martie 2021: Este o zi care îți poate pune la încercare, foarte serios, și calmul, și răbdarea. Dincolo de asta, te pândește și pericolul de a prelua starea de agitație a celorlalți și de a intra în hora lor.

Horoscop Gemeni – 22 martie 2021: Este necesar să temperezi, cât se poate de conștient, orice impuls exagerat, chiar și pe cele justificate, ca să nu ajuți la transformarea unui fleac într-o mare zarvă.

Horoscop Rac – 22 martie 2021: E cam multă agitație în jur, dar cu puțină voință, vei reuși să ții sub control măcar propriile impulsuri, ca să nu contribui și tu la această stare care nu face bine nimănui.

Horoscop Leu – 22 martie 2021: Este o zi care vine cu un impuls puternic spre demonstrație, dar dacă ești sigur pe tine, nu vei avea motive serioase să dai curs acestui impuls care astăzi este exagerat.

Horoscop Fecioară – 22 martie 2021: Îți centrezi atenția pe ceea ce te interesează, ceea ce nu e rău, cu condiția să nu exagerezi. Chestiunea zilei este legată de resursele altora, la care ai vrea să ai și tu acces.

Horoscop Balanță – 22 martie 2021: E cam greu să menții armonia din cuplu sau alte relații importante, dar poți accepta și această situație. O poți privi ca pe o ploaie apărută într-o zi senină, după care va ieși, iarăși, soarele.

Horoscop Scorpion – 22 martie 2021: Munca te atrage mai mult decât de obicei, poate și pentru că ai de plătit polițe celor care nu te apreciază. Poate, pe moment, îți este util să ai o astfel de motivație, dar pe termen lung este nociv.

Horoscop Săgetător – 22 martie 2021: Te implici maxim în rezolvarea unor probleme ale celor dragi, sunt șanse să obții și rezultate, dar cu un consum nemeritat de mare, pe care îl poți folosi la altceva.

Horoscop Capricorn – 22 martie 2021: S-ar putea să te deranjeze multe astăzi, mai ales persoanele zgomotoase sau vulgare, dar e doar un test de toleranță, nu o invitație la a începe un proces de reeducare cu acei oameni.

Horoscop Vărsător – 22 martie 2021: Te lași cucerit de starea celor din jur, poate fără să-ți dai seama sau fără să te întrebi dacă îți folosește la ceva. Dacă vei dori să te oprești puțin, vei înțelege mai bine și cum îi poți ajuta.

Horoscop Pești – 22 martie 2021: Te poate atrage și pe tine ideea de a te lăsa cuprins de agitație și de a căuta, apoi, un motiv pentru a-ți cere anumite drepturi, deși știi că este inutil.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram