politic

Maia Sandu neagă că a purtat discuții cu Ion Chicu prin intermediul unui ambasador

22 martie 2021, ora 21:36
Distribuie:

Șefa statului, Maia Sandu, neagă că a purtat discuții despre declanșarea alegerilor parlamentare anticipate cu ex-premierul Ion Chicu, prin intermediul unui ambasador, înainte ca acesta să-și anunțe demisia. Declarații în acest sens au fost făcute de președintă la emisiunea „Cutia Neagră”, de la TV8.

Maia Sandu a spus că a avut o discuție cu Ion Chicu, la telefon, în momentul în care a fost aleasă, înainte să fie inaugurată. „Ex-premierul a spus că pentru a ajunge la anticipate, trebuie ca trei luni să nu funcționeze Parlamentul, iar Guvernul să rămână în funcție”, a declarat șefa statului.

Acum cinci zile, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, Ion Chicu a spus că a purtat discuții cu Maia Sandu prin intermediul unui ambasador. Ex-premierul a reiterat că a propus niște scenarii pentru a fi declanșate alegeri parlamentare anticipate.

Amintim că pe 23 decembrie 2020 Ion Chicu și-a anunțat demisia, motivând că a recurs la un asemenea gest pentru a declanșa alegerile. În prezent, interimatul funcției este asigurat de către Aureliu Ciocoi.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram