coronavirus

Moldovenii vaccinați împotriva COVID-19 în Israel pot obține „pașaportul Verde”. Pașii care trebuie urmați

22 martie 2021, ora 12:11
Distribuie:

Cetățenii Republicii Moldova care au fost vaccinați sau au fost bolnavi și s-au tratat de Covid-19 în Israel pot obține în format electronic trei documente confirmative. Este vorba de certificatul privind vaccinarea, pașaportul Verde și certificatul privind recuperare.

Ambasada Republicii Moldova în Israel precizează că pentru a avea acces la documentele menționate trebuie accesată pagina web dedicată: corona.health.gov.il.

„Se selectează tipul documentului solicitat (unul din cele trei), la rubrica documentul de identitate se selectează “Pașaport”, se introduce seria și numărul, se introduce numărul de telefon, ziua/luna/anul nașterii, e-mail, se bifează consimțământul prelucrării datelor personale de către Ministerul Sănătății”, explică angajații instituției.

Potriti informațiilor, după consumarea acestei proceduri veți primi un cod de șase cifre pe telefonul indicat, la introducerea acestuia în caseta de dialog, documentul va fi expediat pe poșta electronică.

Reprezentanții ambasadei precizează că Cetățenii Republicii Moldova care se află în Statul Israel au dreptul la vaccinare și se pot adresa oricând pentru a beneficia de acest serviciu cu titlu gratuit.

Privind Certificatul de vaccinare și “Pașaportul Verde”

Cetățenii Republicii Moldova care au fost vaccinați sau au fost…

Publicată de ‎Ambasada Republicii Moldova în Israel/שגרירות רפובליקת מולדובה בישראל‎ pe Luni, 22 martie 2021

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram