/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Noul crossover electric Renault Megane are deja o caroserie. Iată cum ar putea arăta

missing
22 martie 2021, ora 15:59

Renault va prezenta un nou crossover numit Megane în această vară. Auto Express notează că va fi construit pe baza conceptului Megane eVision, în timp ce mașina electrică de serie va păstra noile baterii ultra-subțiri și va putea parcurge cel puțin 450 de kilometri fără reîncărcare.

Versiunea electrică a modelului all-terrain Megane se va baza pe platforma CMF-EV și va fi prima mașină electrică a Renault dintr-o nouă generaţie de modele, bazată pe această arhitectură (Nissan Ariya tot o foloseşte). Află mai multe şi vezi imaginile render disponibile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram