O tânără de 21 de ani ar fi fost prinsă beată în timp ce conducea un automobil pe străzile Capitalei. Culmea, această nu ar fi avut nici permis de conducere. Incidentul a avut loc ieri dimineață, aproximativ la ora 06:45, pe bulevardul Decebal din Chișinău, când polițiștii au stopat un automobil de marcă Toyota pentru verificări. 

„La solicitarea de a prezenta careva acte de identitate, aceasta a refuzat, manifestând un comportament neadecvat. Fiind rugată de nenumărate ori de a se deplasa la IP Botanica, pentru a fi identificată, tânără a refuzat categoric. Pentru neadmiterea abaterilor, precum și aplicarea măsurilor de constrângere, aceasta a fost înlăturată forțat de la volanul mijlocului de transport”, spun polițiștii.

Ulterior, aceasta a fost escortată la secția de poliție.

În urma testării cu alcooltestul, polițiștii spun că s-a constatat o concentrație de alcool de 1.04 mg/l. După verificări, s-a identificat că tânăra de 21 de ani nu deține permis de conducere.

Tot în sectorul Botanica, a fost identificat și un taximetrist care conducea în stare de ebrietate. Bărbatul avea o concentrație de alcool de 1,11 mg/l.

Pentru conducere neadecvată pe traseu, polițiștii au stopat un alt automobil de marcă Toyota. „Acesta aparține unei companii de taxi, iar la volan se afla un bărbat de 65 ani, care în timpul verificării avea miros specific de alcool și un comportament caracteristic stării de ebrietate”, au relatat inspectorii.

Imediat, șoferul a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost reținută la parcarea specială.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!