/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dinu Plîngău: „Joi va avea loc ședința Parlamentului, unde se va decide dacă vom avea Guvern sau nu”

23 martie 2021, ora 19:49

Candidatul desemnat de președinta Maia Sandu la funcția de prim-ministru, Igor Grosu, ar putea cere joi, 25 martie, vot de încredere în Parlament. Despre aceasta a anunțat deputatul Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), Dinu Plângău, prin intermediul unei postări pe o rețea socială. 

„Mâine, la ora 16.00, Comisia Juridică va propune plenului Parlamentului proiectul de Hotărâre privind desemnarea lui Igor Grosu în calitate de prim-ministru. Joi, la ora 10.00, va avea loc ședința Parlamentului, unde se va decide dacă vom avea Guvern sau nu”, a scris parlamentarul Dinu Plîngău.

Amintim că, președinta Maia Sandu l-a desemnat pe liderul interimar al PAS, Igor Grosu, la funcția de șef al Executivului. Astăzi, Grosu a anunțat că a depus la Parlament programul său de guvernare – „Moldova sănătoasă” și a prezentat lista cabinetului de miniștri din Guvernul său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram