/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/Horoscop/ Berbecii au parte de o zi destul de complicată, în special în relația cu familia

missing
23 martie 2021, ora 08:14

Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru ziua de 23 martie, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 23 martie 2021: Ai parte de o zi destul de complicată, în special în relația cu familia, unde pot să apară discuții dureroase, pe subiecte care chiar ar trebui clarificate.

Horoscop Taur – 23 martie 2021: Poate că te vor surprinde reacțiile unor apropiați față de propunerile tale sau chiar față de replici obișnuite. Este o zi în care motivele de ceartă apar din nimic.

Horoscop Gemeni – 23 martie 2021: Ar fi bine să te protejezi față de agresiunile celor din jur, cum știi tu mai bine, refugiindu-te în preocupările tale preferate. Dacă vrei, ai putea descoperi o parte bună în tot ce trăiești astăzi.

Horoscop Rac – 23 martie 2021: Tonul unor replici te va afecta mai mult decât ceea ce ți se spune, semn că e un moment dificil pentru tine. În loc să te retragi, ai putea să te împaci cu situația și să-ți vezi de treburile tale.

Horoscop Leu – 23 martie 2021: Vei simți nevoia să replici unor persoane din jur, prea neglijente ca să acorde atenție felului în care se exprimă. Dacă aluneci în această capcană, ar trebui să știi și care vor fi consecințele.

Horoscop Fecioară – 23 martie 2021: Te poți simți rănit doar din cauza unor cuvinte spuse la întâmplare de unii apropiați. În loc să te lași cuprins de supărare, ar fi mai bine să le oferi un exemplu diferit.

Horoscop Balanță – 23 martie 2021: Tot ce faci pentru familie pare a se pierde într-o mare de nevoi, iar recunoștința așteptată lipsește. Sunt doar impresii, de moment, cărora nu ar trebui să le oferi statut de concluzii.

Horoscop Scorpion – 23 martie 2021: Se spun multe astăzi și în loc să le ignori, ca să-ți poți vedea de-ale tale, liniștit, vei fi tentat să răspunzi. După care o să-ți dai seama că a fost doar o pierdere de timp.

Horoscop Săgetător – 23 martie 2021: Se pune problema unor resurse pe care este necesar să le împarți cu cei din familie. Problema e că te simți obligat să faci asta și te poate supăra acest lucru.

Horoscop Capricorn – 23 martie 2021: Este un moment în care cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te protejezi de nervozitatea inutilă, de iritările exagerate sau de orice alt fel de comportament negativ.

Horoscop Vărsător – 23 martie 2021: Sunt destule care nu-ți sunt pe plac, mai ales la serviciu, dar și în cuplu sau alte parteneriate. Dacă te concentrezi doar pe ceea ce nu-ți convine, vei ajunge la concluzii greșite.

Horoscop Pești – 23 martie 2021: S-ar putea să te simți copleșit în anumite situații, pe moment, din cauza intensității unor emoții pe care cei din jur le exprimă cum știu ei mai bine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram