social

Caz tragic în Capitală. Un vârstnic de 82 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

24 martie 2021, ora 19:53
Distribuie:

Un vârstnic, de 82 de ani, s-a stins din viață, după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit, de pe bulevardul Moscova, din sectorul Rîșcani, al Capitalei. Tragedia s-a produs pe 24 martie curent. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 15:56. O persoană a anunțat că bărbatul a căzut în scara blocului. Odată ajunși la fața locului, medicii au depus tot efortul pentru a-i salva viața, dar în urma traumelor cu care s-a ales, bărbatul a decedat.

Vârstnicul locuia în blocul dat împreună cu familia, iar la acel moment acasă se afla doar soția. Bărbatul a lăsat în ușa locuinței un bilețel cu numărul de telefon al fiicei. Fiica a spus că bărbatul nu suferea de careva boli, era doar de vârstă înaintată.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram