/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 24 martie/ Leii ar fi bine să nu cedeze așa de ușor și să se lase în voia pretențiilor

missing
24 martie 2021, ora 07:59

Horoscop 24 martie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 24 martie 2021: Ai șansa de a recupera ceva ce ai pierdut din neatenție, neglijență sau din orice alte motive. Este important să îți menții calmul, atât cât va fi posibil.

Horoscop Taur – 24 martie 2021: Poți primi un impuls puternic de la un prieten bun care te informează sau te avertizează în legătură cu o posibilă problemă. Este bine să nu te grăbești, chiar dacă ți se pare urgent.

Horoscop Gemeni – 24 martie 2021: Faci totul în mare viteză, dar asta nu garantează decât faptul că te vei amesteca în toate problemele, fără să și rezolvi ceva anume.

Horoscop Rac – 24 martie 2021: Totul în jur dă în clocot, dar tu ai nevoie de o fărâmă de liniște interioară, ca să te poți concentra pe ceea ce e cu adevărat important. Nu va fi ușor, dar merită să faci acest efort.

Horoscop Leu – 24 martie 2021: Chiar dacă cineva te presează sau te simți presat de anumite situații, ar fi bine să nu cedezi așa de ușor și să te lași în voia pretențiilor pe care le ridică unii și alții. Cu calm, se rezolvă multe.

Horoscop Fecioară – 24 martie 2021: Este bine să ții cont de recomandările unor apropiați, cum ar fi partenerul de cuplu. Chiar dacă acesta folosește un ton nepotrivit, supărător.

Horoscop Balanță – 24 martie 2021: Pot să apară complicații la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Totul trebuie rezolvat rapid, dar tot ai nevoie de o minte cât mai limpede, ca să nu greșești prea mult.

Horoscop Scorpion – 24 martie 2021: O persoană dragă îți recomandă ceva, dar tu te împotrivești, din motive care nu au legătură cu problema. Va trebui să faci un efort, ca să înțelegi ce trebuie să faci.

Horoscop Săgetător – 24 martie 2021: Din familie sau din forul tău interior vin impulsuri puternice ca să fii de acord cu ceva anume. E nevoie de o alegere clară, pe care trebuie să o faci în mare viteză.

Horoscop Capricorn – 24 martie 2021: Sunt posibile adevărate confruntări de opinii cu cei din anturajul apropiat, fără prea multe rezultate. Se poate discuta și pe un alt ton, chiar dacă nu e ușor.

Horoscop Vărsător – 24 martie 2021: Nemulțumirea poate ajunge să fie singura motivație pentru anumite decizii pe care le iei astăzi. Dacă ești sigur că e suficient, poți merge mai departe cu încredere.

Horoscop Pești – 24 martie 2021: Ești cuprins de îndoieli în legătură cu multe lucruri, mai ales cele legate de casă sau de familie. Ar fi bine să te mulțumești cu ceea ce poți face în acest moment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram