/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/INFOGRAFIC/ Campania de vaccinare - în plin proces. Numărul persoanelor imunizate în ultimele 24 de ore

missing
24 martie 2021, ora 20:04

Campania de vaccinare împotriva noului virus COVID-19 este în plin proces. Astăzi, în Republica Moldova au fost vaccinate 3 991 de persoane. Bilanțul persoanelor vaccinate în țara noastră a ajuns la 27 445. 

Amintim că, campania de vaccinare în Republica Moldova a început la 2 martie, după ce țara noastră a recepționat o dinație de peste 21 000 de doze de AstraZeneca din partea României. Ulterior, alte peste 14 000 de doze de AstraZeneca au ajuns în țara noastră cu titlul gratuit prin intermediul platformei COVAX.

Totodată, la 19 martie, Moldova a recepționat primele doze de vaccin Pfizer. Este vorba de 24,570 de doze livrate prin intermediul platformei COVAX.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram