/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Marca britanică MG anunţă două premiere electrice pentru Europa

missing
24 martie 2021, ora 12:37

Concernul chinez SAIC încearcă de mult timp să promoveze din nou marca MG în Europa, pornind, desigur, de la patria sa istorică – Marea Britanie. Pentru o lungă perioadă de timp, vânzările nu au crescut la mai mult de 3-4 mii de maşini pe an, dar lucrurile s-au schimbat brusc când în gama de modele au apărut oferte hibride şi electrice.

În 2018 pe piaţa europeană au fost vândute circa 9.000, în 2019 – 14 mii, iar în carantina din 2020 deja 22.000 de mașini! Geografia vânzărilor se extinde treptat, iar lansarea în Germania este planificată în acest an. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram