social

Restricționarea circulației rutiere. Vezi străzile din Capitală unde se pot cauza blocaje în trafic

24 martie 2021, ora 13:19
Distribuie:

Primăria municipiului Chișinău informează că traficul rutier din Capitală urmează să fie adaptat conform lucrărilor de reparație. Traficul pe unele străzi va fi restricționat, iar unele rute de autobuz își redirecționează circulația.

În perioada 24-26 martie va fi suspendat traficul rutier, pe str. Nicolae Dimo la intersecția cu str. Acad. Andrei Saharov. Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă – Canal Chișinău.

Pe durata desfășurării lucrărilor, va fi redirecționată circulația rutei de autobuz nr. 19 după cum urmează: de pe str. N. Dimo – str. Alecu Russo – str. Kiev – str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 23-26 martie, se suspendă traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu la intersecția cu str. Alexandru Vlăhuță, în legătură cu executarea lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă – Canal Chișinău.

Conducătorii auto, care traversează cartierele unde este anunțată restricționarea parțială a traficului rutier, sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram