/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/Horoscop 25 martie/ Berbecii au o zi cam complicată, în care planurile lor pot fi date peste cap

missing
25 martie 2021, ora 08:01

Berbecii au o zi cam complicată, în care planurile lor pot fi date peste cap, iar Capricornii ar putea să resimtă dureros o anumită diferență care se face între ei și alții, în familie sau la serviciu. Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 25 martie curent, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 25 martie 2021: Este o zi cam complicată, în care planurile tale pot fi date peste cap foarte serios, doar din cauză că nu te sincronizezi cu cei din jur, tu vrei una, ei vor alta.

Horoscop Taur – 25 martie 2021: S-ar putea să te trezești luat pe sus de inițiativele celorlalți, fără să poți schimba ceva sau măcar să intervii. O atitudine calmă ar fi cea mai bună alegere, dar e cam greu să ajungi acolo.

Horoscop Gemeni – 25 martie 2021: Sunt posibile confruntări destul de dure cu persoanele din anturaj care nu vor sau nu știu să răspundă solicitărilor tale. Puțin mai multă răbdare nu ar strica.

Horoscop Rac – 25 martie 2021: Pot să apară unele complicații legate de finanțe, din cauza neatenției unor persoane responsabile. O reacție dură ar fi o alegere la îndemână, dar nu și cea mai bună.

Horoscop Leu – 25 martie 2021: Este un moment delicat pentru relația de cuplu din cauza tonului ridicat sau a unor probleme reale care necesită un efort important pentru a putea fi rezolvate.

Horoscop Fecioară – 25 martie 2021: Munca poate deveni o sursă de stres intens din cauza unor probleme de moment, pe care nu dorește nimeni să le gestioneze. Este o povară pe care ai putea să ți-o asumi, dacă ai vrea.

Horoscop Balanță – 25 martie 2021: Cei dragi au nevoie de tine, dar nu oricum ci ca sursă de inspirație pentru proiectele frumoase la care lucrează intens. Ar fi necesar un efort sincer, ca să îți creezi o dispoziție generoasă.

Horoscop Scorpion – 25 martie 2021: O problemă legată de o autoritate sau de relația cu o persoană mai în vârstă din familie te poate da peste cap, destul cât să te simți derutat și să îți pierzi încrederea în anumiți oameni.

Horoscop Săgetător – 25 martie 2021: Îți lipsește o informație esențială pentru a continua un proiect și nu ai acces la persoana care te poate ajuta în acest sens. Să forțezi lucrurile e tentant, dar contraproductiv.

Horoscop Capricorn – 25 martie 2021: S-ar putea să resimți dureros o anumită diferență care se face între tine și alții, egalii tăi, în familie sau la serviciu. E vorba de resurse și poate că ai dreptate, dar contează foarte mult cum îți afirmi dreptatea.

Horoscop Vărsător – 25 martie 2021: Sunt posibile discuții pe un ton ridicat în cuplu sau o altă relație de parteneriat. Se conturează soluții, chiar dacă atmosfera e încinsă, dar cu condiția să existe o minte limpede, cel puțin.

Horoscop Pești – 25 martie 2021: O posibilă problemă la serviciu poate căpăta proporții, fără o justificare reală. Percepția ta este influențată de efectele pe care acea problemă le are asupra celorlalți oameni implicați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram