/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O asistentă medicală de la Spitalul „Timofei Moșneaga” a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

25 martie 2021, ora 17:37

Asistenta medicală Lilia Botnari, care activa la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, a decedat în urma complicațiilor provocate de virusul COVID-19. 

„Cu regret anunțăm decesul colegei noastre, Lilia Botnari. Doamna Lilia a suportat COVID-19, însă a decedat în urma complicațiilor provocate de virus. Colectivul nostru a pierdut un prieten adevărat, o colegă excepțională, care întotdeauna știa să-ți aline sufletul cu o vorbă blândă și să te încurajeze. A fost o doamnă modestă, sinceră, disciplinată, profesionistă în tot ce face. Condoleanțe familiei, rudelor, colegilor, dar și tuturor, care au avut ocazia să o cunoască pe doamna Lilia. Suntem cu gândul alături de Dvs și vă dorim multă putere și curaj. Dumnezeu să o odihnească în pace, în împărăția Sa! Zbor lin, scumpă colegă”, se arată în mesajul instituției medicale, care a anunțat decesul.

Lilia Botnari avea 66 de ani. A fost asistentă medicală de operație, secția Bloc Operator, la IMSP SCR „Timofei Moșneaga” timp de peste 40 de ani.

Pe data de 23 martie curent, Ministerul Sănătății anunță că 103 lucrători medicali au fost răpuși de virusul COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram