/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Toate detaliile despre noua generaţie Renault Kangoo Van şi primele despre Kangoo Van E-Tech Electric

missing
25 martie 2021, ora 14:15

Renault prezintă în detalii noua generaţie a modelului Kangoo Van, după o avanpremieră efectuată în noiembrie 2020. Această autoutilitară inovatoare, cu un stil atletic și dinamic, se adresează în principal flotelor corporative, comercianților și proprietarilor de afaceri cu cerințe ridicate în căutarea unui vehicul personalizat, care să profite de cea mai recentă tehnologie și inovație pentru a se potrivi nevoilor lor de afaceri.

De la lansarea sa în 1997, peste 4.2 milioane de vehicule Kangoo au fost vândute în 70 de țări din întreaga lume. Cu excepția pick-up-urilor, Renault ocupă locul al doilea pe segmentul vehiculelor utilitare ușoare din Europa, cu o cotă de piață de 14.6%. Renault este şi lider în vânzări de vehicule utilitare electrice din Europa, cu o cotă de piață de 36%, în special datorită bestsellerului său Kangoo Z.E. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram