/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Deputații „Pro Moldova” care au votat alături de PSRM și „Pentru Moldova” împotriva dizolvării Parlamentului

missing
26 martie 2021, ora 12:47

Trei deputați din grupul „Pro Moldova” au votat declarația cu privire la dezacordul dizolvării Parlamentului, alături de legislatorii „Pentru Moldova”, Partidului „Șor” și Partidului Socialiștilor (PSRM). Este vorba despre Andrian Candu, Vladimir Cebotari sau Vasile Bîtcă. Votul a fost expus la ședința de pe 26 martie curent. 

Declarația a fost înaintată de către fracțiunea parlamentară a PSRM și a fost adoptată cu voturile a 54 de aleși ai poporului.

Menționăm că anterior deputații PSRM, „Pentru Moldova” și Partidul „Șor” au semnat o altă declarație cu privire la constituirea unei majorități Parlamentare.

Pe listă nu se regăsea niciun deputat din „Pro Moldova”, care astăzi a votat împotriva dizolvării Parlamentului împreună aleșii poporului din majoritatea anunțată anterior.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram