Trei deputați din grupul „Pro Moldova” au votat declarația cu privire la dezacordul dizolvării Parlamentului, alături de legislatorii „Pentru Moldova”, Partidului „Șor” și Partidului Socialiștilor (PSRM). Este vorba despre Andrian Candu, Vladimir Cebotari sau Vasile Bîtcă. Votul a fost expus la ședința de pe 26 martie curent. 

Declarația a fost înaintată de către fracțiunea parlamentară a PSRM și a fost adoptată cu voturile a 54 de aleși ai poporului.

Menționăm că anterior deputații PSRM, „Pentru Moldova” și Partidul „Șor” au semnat o altă declarație cu privire la constituirea unei majorități Parlamentare.

Pe listă nu se regăsea niciun deputat din „Pro Moldova”, care astăzi a votat împotriva dizolvării Parlamentului împreună aleșii poporului din majoritatea anunțată anterior.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!