/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Accident în lanț la Telecentru: Trei mașini au fost avariate, după ce un șofer s-a aventurat într-o depășire

missing
26 martie 2021, ora 19:56

Accident matinal în lanț, în sectorul Telecentru al capitalei! Trei mașini au fost avariate, după ce unul dintre șoferi s-a aventurat într-o depășire. Din neatenție, acesta a lovit un automobil care, în urma impactului, a ricoșat în mașina care se deplasa pe banda din stânga. În încercarea de a evita impactul, șoferul din cea de-a treia mașină implicată în accident a cotit brusc, dar a dat cu roata în bordură și acesta s-a spart. La fața locului a venit un echipaj al poliției, pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei opt. Traficul pe șoseaua Hîncești a fost perturbat,așa că mulți conducători auto aflați pe traseu au fost nevoiți să ocolească zona. Cei trei șoferi implicați în accidentul rutier veneau din localități diferite, precum Ialoveni și Ruseștii Noi. Potrivit unuia dintre ei, de vină în acest caz s-ar face șoferul care a efectuat manevra de depășire. Acesta are vârsta de 46 de ani și conducea un automobil de model Nissan Qashqai.

Potrivit Poliției, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Pe același traseu, la câțiva metri distanță, alte două mașini au fost implicate într-un alt accident, însă mai puțin grav. După ce au discutat între patru ochi, șoferii au părăsit locul accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram