social

/FOTO/ „Am mers în teren pentru a vedea cum stau lucrurile”. Ion Ceban, în inspecție pe strada Ion Creangă

27 martie 2021, ora 17:30
Distribuie:

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a mers în inspecție pe strada Ion Creangă, unde merg lucrările de renovare a străzii, iar mai bine de o lună traficul este restricționat. Despre aceasta a anunțat chiar edilul pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi cu permisiunea medicilor am ieșit pentru 2 ore la plimbare. În primul rând am mers în teren pentru a vedea cum stau lucrurile. Se muncește la reabilitarea străzii Ion Creangă, inclusiv în zilele de weekend. Circulația este restricționată și chiar dacă acum este o situație mai puțin plăcută, deoarece suntem nevoiți să ocolim zona, să stăm în ambuteiaje, după vom avea parte de o stradă renovată! Oamenii de mult așteptau reparația străzi! Mai mult ca atât, toate rețelele subterane sunt schimbate, lucru extrem de important”, a scris Ceban pe Facebook.

Amintim că, traficul rutier pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei se alfă în proces de renorae. În acest sens, traficul rutier pe o porțiune de drum este suspendat, iar de luni, 29 martie, o altă porțiune va fi restricționată pentru o perioadă de o lună.

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram