/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Moldtelecom, obligată să achite Primăriei Chișinău 3,5 milioane de lei, după ce municipalitatea a obținut câștig de cauză într-un litigiu

missing
27 martie 2021, ora 10:25

Primăria Chişinău a obținut câştig în cauza civilă cu privire la încasarea din contul S.A. Moldtelecom a sumei de 3,5 milioane lei pentru folosirea încăperii din bd. Moscova 16 A, sectorul Rîşcani. Desprea acesta a anunțat primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Procesul de judecată a durat timp de 3 ani, iar acum juriștii primăriei au obținut câștig de cauză. Pe parcursul întregului proces, S.A. Moldtelecom a refuzat executarea solicitărilor înaintate şi a pledat pentru respingerea acţiunii înaintate de Primăria Chişinău.

„În pofida acestui fapt, decizia irevocabilă a Curţii Supreme de Justiţie din 24 martie curent a pus capăt litigiului dintre CMC şi S.A. Moldtelecom, fiind pronunţată hotărârea în favoarea Primăriei Chişinău. Astfel, în bugetul municipal vor fi vărsate 3,5 milioane lei, bani care vor fi utilizaţi pentru dezvoltarea Capitalei”, a scris pe Facebook primarul Ion Ceban.

Totodată, instanţa de judecată a dispus rezilierea contractului de locaţiune cu eliberarea încăperilor aflate pe adresa respectivă. Decizia este irevocabilă şi urmează să fie executată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram