Primăria Chişinău a obținut câştig în cauza civilă cu privire la încasarea din contul S.A. Moldtelecom a sumei de 3,5 milioane lei pentru folosirea încăperii din bd. Moscova 16 A, sectorul Rîşcani. Desprea acesta a anunțat primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Procesul de judecată a durat timp de 3 ani, iar acum juriștii primăriei au obținut câștig de cauză. Pe parcursul întregului proces, S.A. Moldtelecom a refuzat executarea solicitărilor înaintate şi a pledat pentru respingerea acţiunii înaintate de Primăria Chişinău.

„În pofida acestui fapt, decizia irevocabilă a Curţii Supreme de Justiţie din 24 martie curent a pus capăt litigiului dintre CMC şi S.A. Moldtelecom, fiind pronunţată hotărârea în favoarea Primăriei Chişinău. Astfel, în bugetul municipal vor fi vărsate 3,5 milioane lei, bani care vor fi utilizaţi pentru dezvoltarea Capitalei”, a scris pe Facebook primarul Ion Ceban.

Totodată, instanţa de judecată a dispus rezilierea contractului de locaţiune cu eliberarea încăperilor aflate pe adresa respectivă. Decizia este irevocabilă şi urmează să fie executată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!