/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ O femeie a ajuns la Spitalul de Urgență, în urma unui accident rutier la Hîncești

28 martie 2021, ora 10:42

O femeie de 44 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgență din Chișinău, în urma unui accident rutier care s-a produs pe 27 martie, la intrarea într-o stație PECO, din raionul Hîncești. 

Poliția spune că aproximativ la ora 22:10, un bărbat de 36 ani, fiind la volanul unui autoturism de model „Hunday Getz”, care intenționa să vireze la stânga în stația PECO, nu s-a asigurat, nu a cedat trecerea și a tamponat frontal un alt automobil, de model „Renault Trafic”, care se deplasa regulamentar din direcția postului Vamal „Leușeni”, fiind condus de către un bărbat în vârstă de 26 ani.

Femeia care a fost transportată la spital s-a dovedit a fi pasagera unuia dintre șoferi. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul „Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și stabilirea sancțiunii persoanei vinovate.

Foto: IP Hîncești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram