/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Un șofer de taxi a fost transportat la spital, după ce a tamponat un troleibuz cu pasageri în Chișinău

missing
28 martie 2021, ora 13:27

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, pe strada Uzinelor, din sectorul Ciocana al Capitalei. Un șofer de taxi a fost transportat la spital, după ce a ciocnit un troleibuz cu pasageri. De pătimit au avut și pasagerii din taxi.

Poliția a fost alertată în jurul orei 06:58. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accidentul rutier sunt implicate două mijloace de transport. Este vorba despre un troleibuz condus de un șofer de 32 de ani și un automobil de marca Toyota, ce aparține unei firme de taxi, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului a avut de pătimit șoferul din Toyota și doi pasageri de 18 și 19 ani. Conducătorul auto a fost transportat la spital, iar pasagerii au primit pe loc îngrijirile medicale necesare. Din fericire, niciun pasager din troleibuz nu a avut de pătimit.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Poliția

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram