/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 29 martie/ Ce ne rezervă astrele pentru acest început de săptămână

missing
29 martie 2021, ora 08:01

Horoscop 29 martie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 29 martie 2021: Ai parte de o zi care sprijină orice formă de reevaluare a unor decizii, negocierile și discuțiile menite să readucă armonia, de exemplu, în cuplu sau orice altă relație de parteneriat.

Horoscop Taur – 29 martie 2021: Este important să te ocupi de treburile tale, dar fără să neglijezi anumite obligații, de bun-simț, față de ceilalți. Ca să nu ajungi la complicații din neatenție sau neglijență.

Horoscop Gemeni – 29 martie 2021: Poate că lucrurile nu vor funcționa așa cum te aștepți, de exemplu, în relațiile cu cei dragi. Dar din acest disconfort poate ieși ceva bun, dacă va fi cineva dispus să facă asta.

Horoscop Rac – 29 martie 2021: Dorința ta de a reconstrui pacea în familie are legătură cu trecutul îndepărtat, cu dorurile și nostalgiile tale. Dacă nu te determină să te scufunzi prea mult în trecut, nu e nici nocivă.

Horoscop Leu – 29 martie 2021: Ar fi bine poate să te gândești și la dorințele celorlalți, nu ca să le împlinești, ci ca să te asiguri că nu depășești limitele cu dorințele tale. Din această armonie, toți cei implicați câștigă.

Horoscop Fecioară – 29 martie 2021: Ești într-o dispoziție mai generoasă, alegi cu mai multă atenție cuvintele pe care le folosești, chiar dacă îți ceri anumite drepturi. Vei avea și motive de mulțumire, pe acest fond pozitiv.

Horoscop Balanță – 29 martie 2021: Poți fi factorul principal de armonie sau declanșatorul unor conflicte, în special în interacțiunile cu cei dragi. Nu este o alegere greu de făcut, chiar dacă ai unele rețineri.

Horoscop Scorpion – 29 martie 2021: Adie un vânt de libertate în familie, semn că ai avut o idee foarte bună când ai decis să le respecți mai mult dreptul de a alege, măcar în chestiunile esențiale.

Horoscop Săgetător – 29 martie 2021: Interacțiunile cu cei din anturaj nu sunt atât de facile pe cât ai putea crede la prima vedere. E nevoie de prudență, dar și de bunăvoință, ca să nu fii înțeles greșit.

Horoscop Capricorn – 29 martie 2021: Ai multe idei sau poate nu sunt multe, ci foarte clare, în legătură cu ceea ce ai de făcut pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Dar ai nevoie și de cooperarea celorlalți.

Horoscop Vărsător – 29 martie 2021: Te simți mai liber, fără poverile unor griji pe care le-ai tot strâns. Problema e că acestea vor reveni în atenția ta, dacă nu faci nimic pentru a le gestiona inteligent.

Horoscop Pești – 29 martie 2021: Sunt multe neclarități în interacțiunile cu cei din anturajul apropiat, dar ar fi bine să nu le consideri obstacole în calea comunicării cu acei oameni. Pot fi simple neînțelegeri sau ceva mai puțin de atât.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram