/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Lewis Hamilton a câştigat la limită, cu un avantaj de sub o secundă, prima cursă din noul sezon de Formula 1

missing
29 martie 2021, ora 09:00

În baza unui sondaj pe care l-am efectuat printre fanii Formula 1 din Moldova am putut afla preferinţele acestora şi o prognoză în privinţa câştigătorului sezonului actual. Astfel, din 57 de voturi în total – 16 persoane au spus că le place cel mai mult cum arată monopostul celor de la Alpine.

Din 51 de voturi, 12 persoane au dat de înţeles că vor susţine echipa Mercedes-AMG, iar câte 11 Alpine şi Ferrari. Într-un final, pilotul care merită să câştige sezonul, ori care are cele mai mari şanse de câştig este în opinia a 15 dintre 52 de votanţi – Lewis Hamilton. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram