De dragul popularității unii își pierd mințile cu totul. Un tânăr sa filmat în portbagajul unui automobil, în timp ce împinge cu picioarele un BMW care se deplasează din spate. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au stârnit reacțiile internauților. Poliția s-a autosesizat pe marginea acestui caz. Acum, urmează să identifice tinerii care și-au făcut de cap și săi sancționeze.

Din imagini se vede cum tânărul stă în portbagajul unui automobil și filmează un BMW, care se deplasează în sapte și care nu păstrează distanța între automobile. La un moment dat, tânărul chiar împinge BRW-ul cu picioarele.

Potrivit Poliției, în perioada 27 – 29 martie, 38 de conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind în stare de ebrietate, iar alții 2 au refuzat să treacă testul alcoolscopic. În toate cazurile, șoferii au rămas fără permisul de conducere până la decizia instanței de judecată. Tot în această perioadă, au avut loc 9 accidente rutiere grave, soldate cu moartea a două persoane, în timp ce alte nouă s-au ales cu diferite traume.

Totodată, în zilele de odihnă, au fost înregistrate peste 2400 de încălcări ale regulamentului Circulației Rutiere, peste 1200 de șoferi au depășit limita de viteză admisă, 243 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier, iar peste 340 de conducători auto nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!