/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un incendiu a izbucnit într-o casă din centrul Capitalei. Patru echipaje de pompieri au luptat cu flăcările

missing
29 martie 2021, ora 08:51

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-o casă părăsită de pe stradela Circului nr.16. Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost solicitați în jurul orei 06:10. 

La fața locului au intervenit patru echipe de pompieri. Ajunși la destinație salvatorii au stabilit că locuința este cuprinsă de flăcări, iar pompierii au localizat incendiul la ora 06:50 și l-au lichidat total la ora 07:23.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Focul a distrus obiectele vechi aflate în interior, dar și locuința părăsită. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite. Conform datelor IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 62 situații de risc.

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram