/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/Horoscop 30 martie/ Balanțele au de rezolvat mai multe probleme

missing
30 martie 2021, ora 07:45

Horoscop Berbec – 30 martie 2021: Se anunță unele neplăceri din partea superiorilor sau de la persoanele mai în vârstă din familie. Poți trece peste ele, dacă vei accepta ideea că fiecare are problemele sale și are mintea ocupată cu ele.

Horoscop Taur – 30 martie 2021: De la partenerii de cursă lungă vin mesaje sau informații mai puțin plăcute. Dar de la un simplu conflict, e cam mult să îți pui la îndoială planurile de viitor cu acei oameni.

Horoscop Gemeni – 30 martie 2021: Ar fi de dorit să te ții departe de acele gânduri care te neliniștesc sau îți dau impresia că anumite alegeri de-ale tale sunt blocate. Sunt doar impresii care vor trece.

Horoscop Rac – 30 martie 2021: Este o zi care te invită la calm, dar și la o altă abordare față de propriile emoții, mai ales cele negative. Contează mult orice moment în care nu te vei lăsa copleșit de acestea.

Horoscop Leu – 30 martie 2021: Situația ta, în ansamblu, ți se pare instabilă, în special pe plan profesional. Poate și din cauza unor decizii pe care superiorii le-au tot amânat, dar nu mai pot face acest lucru.

Horoscop Fecioară – 30 martie 2021: Dialogurile, chiar și cele obișnuite, pot deveni tensionate din nimic, dar dacă nu te lași în voia emoțiilor negative, de moment, vei reuși să și rezolvi ce aveai în plan.

Horoscop Balanță – 30 martie 2021: Sunt unele probleme, dificil de rezolvat, pentru care ai apelat la ajutorul unor apropiați, dar aceștia nu par să se priceapă nici ei. Poate că soluțiile reale vor apărea prin dialog.

Horoscop Scorpion – 30 martie 2021: Poate că nu-ți convin limitele pe care ți le impun unii dintre apropiați, dar ar trebui să accepți situația așa cum este. Au și ei dreptul, ca și tine, să decidă ce doresc în legătură cu viața lor.

Horoscop Săgetător – 30 martie 2021: Te simți constrâns să reacționezi într-un anumit fel față de cei din anturajul apropiat, dar ar fi bine să cântărești foarte bine lucrurile, ca să nu ajungi la exagerări, fie ele plăcute sau neplăcute.

Horoscop Capricorn – 30 martie 2021: Este o zi presărată cu numeroase momente neplăcute, în special în grupul de prieteni în care nu te mai regăsești sau pe care ți se pare că nu-i mai cunoști.

Horoscop Vărsător – 30 martie 2021: Din toate părțile vin limitări suplimentare, din familie, de la serviciu și poate chiar și din grupul de prieteni. Este important să accepți situația, mai întâi ca să o poți schimba, încet-încet.

Horoscop Pești – 30 martie 2021: Ești pe punctul de a ajunge la concluzii pesimiste sau chiar negative legate de un proiect de care te ocupi în această perioadă. Lucrurile nu sunt așa cum ți se par acum.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram