/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Încă 200! Bugatti a făcut al 300-lea Chiron

30 martie 2021, ora 12:08

500 de exemplare Chiron vor exista pe pământ şi fiecare va fi absolut unic. Fiecare este o mașină hiper sport dintr-o clasă aparte. Bugatti a început să producă manual modelul în Molsheim, Franța, începând cu 2016 (vezi pe link cum se face), iar la acest moment al 300-lea abia este gata!

Un entuziast auto a configurat cel de-al 300-lea Chiron într-un mod foarte individual, până la cel mai mic detaliu. A ales nuanţa Nocturne drept culoare dominantă a vopselei pe care o are acest Chiron Pur Sport. Află cât costă o asemenea maşină şi vezi-o în mai multe detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram