/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Percheziții la sediul Preturii Ciocana. Ofițerii CNA efectuează acțiuni de urmărire penală într-un dosar de corupție

missing
30 martie 2021, ora 16:13

Percheziții la Pretura Ciocana se desfășoară în aceste clipe. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi. 

„Acum ofițerii CNA se află la sediul Preturii Ciocana, acolo unde efectuează acțiuni de urmărire penală într-un dosar de corupție. Este vizată atât pretora, cât și alte persoane publice din alte autorități. Este vorba despre perceperea unor taxe de protecție de la agenții economici, proprietari de unități de agrement: terase, gherete. Vom reveni cu detalii după ce vor fi încheiate toate acțiunile”, a declarat purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram