/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un muncitor s-a prăbușit în gol pe un șantier din Capitală. Medicii au constatat decesul bărbatului de 33 de ani 

missing
30 martie 2021, ora 11:26

Un bărbat de 33 de ani a murit după ce a căzut de la înălțime. Tragedia s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09:35, pe un șantier din Capitală. 

Cazul este investigat de polițiștii din sectorul Rîșcani al Capitalei, care au intervenit la fața locului. „Din cele comunicate de colegi, bărbatul efectua lucrări de construcție. Acesta trebuia să se asigure, însă nu a reușit și s-a prăbușit. În urma traumelor primite, acesta a decedat”, spun polițiștii.

Decesul muncitorului a fost constatat de medicii care au fost alertați despre acest caz.

Conform informațiilor, bărbatul din Orhei era angajat oficial la compania de construcții. Totodată, la fața locului au intervenit și reprezentanți ai Inspecției muncii.

Toate circumstanțele urmează să fie stabilite

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram