Igor Popov, un fermier din localitatea Dângeni din raionul Ocnița, nevoit să își transforme afacerea în acte de caritate. Are peste 15 tone de ceapă în depozite și nu are unde s-o comercializeze, bărbatul oferă ceapa gratuit tuturor celor care au nevoie. Potrivit agrobiznes.md, calitatea produsului este confirmată.

„Nu avem unde o comercializa, pur și simplu nu găsim cumpărători nici pe piața locală, nici la export. Am exportat în România, însă deja stocurile au fost suplinite și nu avem cui vinde. Sperăm să prindă bine cuiva, iar acest sezon agricol să fie mai cu spor pentru noi”, a declarat Igor Popov pentru sursa citată.

Bărbatul menționează că dacă nu va găsi cumpărători, ar fi posibil să o ofere și pe restul în dar.

Anul trecut Moldova era unul dintre cei mai mari exportatori de ceapă pe piața din Ucraina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!