/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/Horoscop 31 martie/ Vărsătorii duc o povară grea pe umeri din cauza unor interpretări posibil greșite

missing
31 martie 2021, ora 08:14

Scorpionii ar fi bine să păstreze măsura în tot ceea ce fac, iar la Capricorni ar putea apărea neplăceri în relațiile cu cei dragi. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 31 martie. 

Horoscop Berbec – 31 martie 2021: S-ar putea să te trezești lipsit de motivațiile în care ai crezut până acum, dar să nu știi nici tu de ce și cum ai ajuns în această stare. Nici nu e nevoie să cercetezi prea mult. Trebuie doar să ieși din această stare.

Horoscop Taur – 31 martie 2021: Este o zi în care va fi necesar să îți menții singur echilibrul, să te ferești de exagerări și să protejezi bunele relații cu cei din jur, chiar dacă nu va fi totul confortabil și ușor.

Horoscop Gemeni – 31 martie 2021: Ar fi bine să te ocupi de problemele nerostite ale celor dragi, să le descoperi cu sau fără ajutorul lor. Dialogul este o cale foarte potrivită, dar are și acesta limitele lui.

Horoscop Rac – 31 martie 2021: Ai unele îndoieli care nu-ți dau pace, dar poate că ar trebui doar să le exprimi ca să te poți elibera de ele. Să le ții secrete nu e o soluție, pentru că va fi greu să le ignori.

Horoscop Leu – 31 martie 2021: Ești tentat să te preocupi doar de ceea ce nu-ți convine în relația cu superiorii sau cu persoanele mai în vârstă din familie. Sigur există și motive să fii mai conciliant și mai tolerant cu acei oameni.

Horoscop Fecioară – 31 martie 2021: Deplasările te pot stresa mai mult decât de obicei, deși nu vor fi cu nimic mai obositoare decât altele. Poate că ai nevoie de mai multă odihnă și asta ar trebui să faci, deși ai destule pe cap.

Horoscop Balanță – 31 martie 2021: Se anunță unele complicații legate de situația financiară, sume care nu mai vin sau pe care trebuie să le plătești neapărat, deși nu este un moment bun pentru tine.

Horoscop Scorpion – 31 martie 2021: Ar fi bine să păstrezi măsura în tot ce faci, mai ales față de partenerul de cuplu. Ești tentat să-i forțezi mâna, dar vor exista și consecințe pe care va fi greu să le înlături.

Horoscop Săgetător – 31 martie 2021: Anumite aspecte legate de starea de sănătate, de muncă sau de ambele te neliniștesc, dar nu rezolvi nimic dacă te lași în voia acestor griji, mai ales că unele sunt nejustificate.

Horoscop Capricorn – 31 martie 2021: Pot să apară neplăceri în relațiile cu cei dragi din cauza unor pretenții exagerate la care nu vrei să renunți. Poate că le ceri prea mult și ei nu știu sau nu pot să-ți ofere ceea ce aștepți să primești.

Horoscop Vărsător – 31 martie 2021: Duci o povară grea pe umeri din cauza unor interpretări greșite sau doar exagerate ale unor evenimente care te-au marcat foarte mult. Ar fi bine să ieși singur din această capcană.

Horoscop Pești – 31 martie 2021: Sunt probleme în relația cu cei din anturaj, dar poate că nu sunt atât de pronunțate pe cât ți se pare. Poate că te supără pe moment, dar nu ar trebui să le lași să devină mai mari decât sunt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram