/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Sondaj: tv8.md se află în top trei cele mai citite site-uri de știri din Republica Moldova

missing
31 martie 2021, ora 11:09

tv8.md este în top trei cele mai citite site-uri de știri din Republica Moldova, arată datele sondajului de audiență iData din martie curent. Astfel, aproape 20 la sută din respondenți au spus că citesc știrile publicate pe site-ul nostru. 

Conform sondajului, pe primul loc s-a clasat point.md, fiind urmat de protv.md. Totodată, pe poziția trei s-a clasat și site-ul de știri jurnal.md.

La sondaj au participat 633 de persoane, care au împlinit 18 ani. Răspunsurile au fost corectate în perioada 13-20 martie curent. Marja de eroare a sondajului este de +/- 3,5 procente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram