/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Suspectați de mai multe furturi din locuințe. Doi tineri din Ghidighici, reținuți

missing
31 martie 2021, ora 13:18

Reținuți pentru furturi din locuințe. Este vorba de doi tineri, care pe data de 7 ianuarie curent, au pătruns pe ascuns într-un imobil situat pe o stradă din comuna Ghidighici, de unde au sustras mai multe bunuri. Cei doi sunt suspectați și de alte două furturi înregistrate în aceeași localitate.

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, în urma măsurilor de investigație, au identificat suspecții cu vârstele de 25 și, respectiv, 30 de ani, și au stabilit că aceștia sunt originari din Ghidighici.

În urma celor săvârșite, tinerii au creat un prejudiciu ce depășește valoarea de 37.000 de lei.

Conform informațiilor prezentate de către direcția de poliție a municipiului Chișinău, bănuiții și-au recunoscut vina, iar bunurile sustrase au fost identificate la domiciliile lor și urmează să fie restituite proprietarilor.

Tinerii sunt cercetați penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram