/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Doi ucraineni, reținuți în R. Moldova. Sunt suspectați de furtul banilor din bancomate

missing
31 martie 2021, ora 16:42

Doi ucraineni, care sunt suspectați de comiterea furturilor din bancomate, au fost reținuți în Republica Moldova, de către ofițerii Direcției investigații infracțiuni informatice de la Inspectoratul Național de Investigații.

Potrivit informațiilor, aceștia au instalat dispozitive de tip cash trapping la circa 50 de bancomate, fiind cauzate prejudicii de peste 100 de mii de lei.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanelor suspecte, aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați cetățeni ai Ucrainei, în vârstă de 30 și 31 de ani.

Persoanele reținute au fost puse sub arest pe un termen de 30 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă până la șase ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram