/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc în prezența unui număr limitat de spectatori

missing
01 aprilie 2021, ora 14:24

Ediția de anul acesta a concursului european de muzică Eurovision, care va avea loc între 18 și 24 mai, se va desfășura cu un număr limitat de spectatori. La semifinale și finală va fi admis un număr de cel mult 3500 de persoane, care locuiesc în Olanda. 

Ei vor putea fi prezenți inclusiv la repetiții. Vor trebui să aducă însă dovada unui rezultat negativ la testul COVID – 19. Organizatorii Eurovision declaraseră în luna februarie că vor exista unele evenimente la care va fi respectată distanţarea socială, însă nu specificaseră dacă vor permite prezenţa publicului la eveniment. Săptămâna trecută, prim-ministrul Mark Rutte a declarat că măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului vor fi prelungite cu trei săptămâni până la sfârşitul lunii aprilie din cauza creşterii numărului de infectări, notează Agerpres.ro.

De la începutul pandemiei, olandezii au raportat 1,2 milioane de cazuri de COVID-19 şi 16.500 de decese asociate bolii.

Olanda găzduieşte cea de-a 65-a ediţie a evenimentului, după ce cantautorul Duncan Laurence a câştigat ediţia din 2019 cu piesa “Arcade”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram