Kievul instituie un lockdown începând din 5 aprilie, din cauza agravării situației pandemice. Astfel, școlile și grădinițele vor fi închise, iar cu transportul public vor circula doar cei cu permise speciale. Restricțiile vor dura minim până la data de 16 aprilie, afirmă Vitalie Kliciko, primarul orașului Kiev, transmite hromadske.ua.

Din cauza agravării situației pandemice, începând cu 5 aprilie vor fi închise și restaurantele, dar și cafenelele, deservind clienții doar prin livrare.

La fel, de astăzi, este interzisă desfășurarea iarmaroacelor.

De la începutul pandemiei în Ucraina au fost înregistrate circa 1,6 mln de cazuri de infectări, 33 246 de persoane au decedat din cauza complicațiilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!