/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Restricții mai dure la Kiev. Vor fi închise școlile, grădinițele și restaurantele

missing
01 aprilie 2021, ora 15:37

Kievul instituie un lockdown începând din 5 aprilie, din cauza agravării situației pandemice. Astfel, școlile și grădinițele vor fi închise, iar cu transportul public vor circula doar cei cu permise speciale. Restricțiile vor dura minim până la data de 16 aprilie, afirmă Vitalie Kliciko, primarul orașului Kiev, transmite hromadske.ua.

Din cauza agravării situației pandemice, începând cu 5 aprilie vor fi închise și restaurantele, dar și cafenelele, deservind clienții doar prin livrare.

La fel, de astăzi, este interzisă desfășurarea iarmaroacelor.

De la începutul pandemiei în Ucraina au fost înregistrate circa 1,6 mln de cazuri de infectări, 33 246 de persoane au decedat din cauza complicațiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram