/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Rusia ar putea oferi R. Moldova un lot de vaccin împotriva COVID - 19

missing
01 aprilie 2021, ora 17:04

Federația Rusă ar putea oferi Republicii Moldova un lot de vaccin împotriva COVID – 19. Subiectul a fost discutat la întrevederea de astăzi a secretarului de stat Dumitru Socolan cu viceministrul rus al Afacerilor Externe, Andrei Rudenko. 

„Reieșind din situația epidemiologică complicată și adresările anterioare ale oficialilor moldoveni, partea rusă a comunicat despre disponibilitatea de a oferi Moldovei, în timpul apropiat, un lot de vaccin împotriva COVID – 19”, se menționează într-un comunicat de presă al Ministterului de Externe de la Chișinău.

Nu este clar însă despre câte doze este vorba și nici când vor sosi acestea în țară.

Socolan și Rudenko au mai discutat despre procesul de reglementare a diferendului transnistrean. Cei doi au subliniat importanța reluării negocierilor în formatul 5 + 2 în vederea identificării unei soluții politice viabile, în baza respectării suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram