/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Alexandru Pleșca: Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8

missing
02 aprilie 2021, ora 21:17

„Avem nevoie de susținerea voastră! Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”, spune unul dintre moderatorii emisiunii „Mercur Retrograd”, de la postul nostru de televiziune, Alexandru Pleșca.

„Sunt la TV8 de jumătate de an. Am venit aici și-am întâlnit o echipă unită și profesionistă, de la care mă inspir și învăț tot ce înseamnă televiziune. Este un post TV obiectiv, liber și echilibrat, care nu are frică de nicio culoare politică. Atunci când merg pe stradă având în mână microfonul cu insigna TV8, văd reacțiile oamenilor zicându-mi că suntem cei mai buni. Asta este datorită faptului că TV8 nu mușamalizează nimic și spune lucrurilor pe nume. Îmi doresc mult să continue tot așa, iar pentru acest lucru avem nevoie de susținerea voastră! Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8. Cu respect, Alexandru Pleșca”.

Menționăm că dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram