„Avem nevoie de susținerea voastră! Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”, spune unul dintre moderatorii emisiunii „Mercur Retrograd”, de la postul nostru de televiziune, Alexandru Pleșca.

„Sunt la TV8 de jumătate de an. Am venit aici și-am întâlnit o echipă unită și profesionistă, de la care mă inspir și învăț tot ce înseamnă televiziune. Este un post TV obiectiv, liber și echilibrat, care nu are frică de nicio culoare politică. Atunci când merg pe stradă având în mână microfonul cu insigna TV8, văd reacțiile oamenilor zicându-mi că suntem cei mai buni. Asta este datorită faptului că TV8 nu mușamalizează nimic și spune lucrurilor pe nume. Îmi doresc mult să continue tot așa, iar pentru acest lucru avem nevoie de susținerea voastră! Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8. Cu respect, Alexandru Pleșca”.

Menționăm că dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!