/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Vloggerul moldovean Edward Bill a fost implicat într-un grav accident în Moscova. Riscă închisoare

missing
02 aprilie 2021, ora 10:23

Vloggerul Edward Bill, originar din Tiraspol, a fost implicat în ziua de 1 aprilie într-un grav accident rutier în centrul Moscovei. Şi nu este o glumă că s-a întâmplat chiar în zona unde a avut loc accidentul cu implicarea actorului rus Mihail Efremov, care deja stă în închisoare pentru cele găsit vinovat.

Potrivit informaţiilor oficiale, tânărul în vârstă de 25 de ani se afla la volanul unui Audi RS 6 Avant şi se deplasa cu viteză prin zona din Piața Smolenskia. Vezi momentul accidentului din mai multe unghiuri, urmările sale şi alte detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram