/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ales cel mai atrăgător bărbat din Rusia

missing
03 aprilie 2021, ora 10:30

Vladimir Putin este cel mai atrăgător bărbat din Rusia potrivit unui sondaj de opinie, publicat vinieri de site-ul Superjob.ru. 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe președinte rus drept cel mai frumos bărbat din țară.

Burlacul în vârstă de 68 de ani a fost singurul care a obținut un procent de două cifre în urma numărării răspunsurilor scrise de participanți la întrebarea deschisă, scrie Alephnews.ro. 19% din bărbații care au participat la sondaj s-au numit pe ei înșiși drept cel mai frumos bărbat din Rusia în timp ce 18% din femei au scris că nu există bărbați frumoși în Rusia.

„Rușii încă îl numesc pe Vladimir Putin cel mai atrăgător bărbat din țară”, a scris Superjob.ru, în pofida unei ușoare scăderi de 1% a procentului obținut de președintele rus față de anul trecut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram