/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident îngrozitor la Nisporeni: Un băiat și o fată de 16 ani au murit după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un copac 

missing
04 aprilie 2021, ora 09:07

Un băiat și o fată de 16 ani au murit într-un grav accident de circulație. Tragedia s-a produs în această noapte, în jurul orei 01:35, pe traseul dintre satele Bălăurești și Zberoaia, raionul Nisporeni.

Polițiștii, care au intervenit la fața locului, au stabilit că un automobil de marca BMW a derapat de pe traseu și a ajuns într-un copac. La mașina era condusă băiatul de 16 ani, iar în automobil se afla și iubita sa, ambii din raionul Nisporeni.

În urma impactului, cei doi au murit până la sosirea ambulanței.

Potrivit polițiștilor, adolescentul a împlinit astăzi 16 ani.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: Poliția RM

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram