/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/Horoscop 4 aprilie/ Racii vor reuși să treacă de situațiile neplăcute

missing
04 aprilie 2021, ora 08:22

Horoscop Berbec – 4 aprilie 2021: Este o zi presărată cu situații dintre cele mai diverse, dar nu e nevoie să-ți bați prea mult capul cu ele. Rostul lor nu e întotdeauna cel care pare a fi, la prima vedere.

Horoscop Taur – 4 aprilie 2021: Neplăcerile zilei nu sunt ieșite din comun, dar ți se pot părea astfel, dacă insiști să le găsești un alt înțeles. Pur și simplu, trebuie să le iei pe toate așa cum vin și să-ți vezi de ale tale, calm și senin.

Horoscop Gemeni – 4 aprilie 2021: Cuvintele nu te mai ajută astăzi să ieși din încurcături fie pentru că ceilalți nu mai au răbdare să te asculte, fie pentru că nici tu nu te exprimi cât se poate de clar.

Horoscop Rac – 4 aprilie 2021: Vei reuși să te strecori printre situațiile neplăcute de astăzi, fără să simți că faci vreun efort special pentru asta, cu condiția să ții cont de vocea propriei intuiții.

Horoscop Leu – 4 aprilie 2021: Sunt posibile situații pe care să le consideri deosebit de neplăcute, mai ales în interacțiunile cu cei dragi. Dacă vei face efortul de a reveni la gânduri mai bune, vei reuși să le vezi așa cum sunt.

Horoscop Fecioară – 4 aprilie 2021: Momentele în care vei interacționa cu cei din familie pot deveni mai stresante decât de obicei, din cauză că nu te vei mai simți înțeles, ca până acum.

Horoscop Balanță – 4 aprilie 2021: Întâlnirile de astăzi, chiar și cele obișnuite, ți se pot părea dificile din cauza senzației că persoana cu care discuți nu te ascultă, de fapt, e atentă la altceva, din propria minte, cel mai probabil.

Horoscop Scorpion – 4 aprilie 2021: O chestiune financiară stă în calea bunei înțelegeri cu un apropiat, dar ești singurul capabil să o înlăture. Problema e legată de o persoană din familie, așa că ar trebui să îți fie ușor să iei o decizie corectă.

Horoscop Săgetător – 4 aprilie 2021: Cei din anturaj vin cu mesaje care nu conțin nimic, vorbesc degeaba, doar ca să se afle în treabă. Iar tu încerci să prinzi ideea, deși, probabil, aceasta nu există.

Horoscop Capricorn – 4 aprilie 2021: Îți limitezi singur libertatea de exprimare, care este importantă pentru tine, crezând că așa vei reuși să menajezi sensibilitățile celor apropiați. Poate că nu e cea mai bună alegere.

Horoscop Vărsător – 4 aprilie 2021: Îți cauți prietenii, într-o încercare de a recrea o atmosferă boemă, pentru o zi, măcar. Problema e că ei sunt într-o altă dispoziție decât ai sperat tu și ai putea fi dezamăgit.

Horoscop Pești – 4 aprilie 2021: Îți pui întrebări care nu vor primi un răspuns pentru că nu îl merită. Sunt vechile sau noile tale îndoieli legate de rolul pe care ți-l atribuie cei din jur și e dreptul tău să te îndoiești.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram